L&M Rijnsburg

Voor L&M Rijnsburg hebben wij een systeem gemaakt waarmee orders aangemaakt kunnen worden en waarmee per order bepaald kan worden hoe de tulpen verpakt moeten worden. Afhankelijk van de klant (denk aan winkels bijvoorbeeld de LIDL/ALDI), worden tulpen per emmer anders gebost. De bossen worden vaak gemixt op kleuren in de bos of er worden juist meerdere bossen in één emmer samengesteld met elke bos dezelfde kleur, maar dan wel met meerdere boskleuren in de emmer.

Middels een API worden deze order samenstelling aangeboden aan het verwerkingsbedrijf, waarna vervolgens de bloemen verpakt worden. Het verwerkingsbedrijf zorgt er volgens weer dat dit ingepland wordt, wat L&M Rijnsburg weer via een online agenda kan inzien. Tevens kan L&M precies zien hoeveel stelen er per kleur (vaak honderdduizenden) er de andere dag benodigd zijn. Middels onze maatwerk software nemen wij een gedeelte van dit complexe proces uit handen.

Dienst: (Web) development

Skills: PHP, MySQL, HTML, CSS

Klant: L&M Rijnsburg

Website: //www.lm-rijnsburgbv.nl/

Heeft u na het zien van dit project ook interesse of heeft u vragen aan ons, Stuur ons dan een bericht dan nemen wij z.s.m. contact met u op.